Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

U razdoblju od 18. do 19. srpnja u Karlovcu, Trg Josipa Broza, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu i otuđio prijenosno računalo. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. U razdoblju od 18. do 19. srpnja nepoznati počinitelj je u Ogulinu, Trg Franje Tuđmana, provalio u trgovačko društvo i otuđio računalo i novac. Materijalna šteta je oko 8 500 kuna. U razdoblju od 18. do 19. srpnja nepoznati počinitelj je u Vojniću, Živković Kosa, provalio u pomoćne prostorije trgovačkog društva, te otuđio motorne pile i trimer. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 18. do 19. srpnja u Karlovcu, Trg Josipa Broza, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu i otuđio prijenosno računalo. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

U razdoblju od 18. do 19. srpnja nepoznati počinitelj je u Ogulinu, Trg Franje Tuđmana, provalio u trgovačko društvo i otuđio računalo i novac. Materijalna šteta je oko 8 500 kuna.

U razdoblju od 18. do 19. srpnja nepoznati počinitelj je u Vojniću, Živković Kosa, provalio u pomoćne prostorije trgovačkog društva, te otuđio motorne pile i trimer. Materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna.



Stranica