Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 38 godina, da mu je tijekom noći s 10. na 11. srpnja nepoznati počinitelj iz stambene zgrade u Karlovcu, u Ulici Marina Držića, otuđio bicikl. Materijalna šteta je 15 tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 46 godina, da je nepoznati počinitelj u večernjim satima istoga dana njenoj maloljetnoj kćeri, na kupalištu na rijeci Korani u Karlovcu, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna.  

Foto: PU karlovačka

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 38 godina, da mu je tijekom noći s 10. na 11. srpnja nepoznati počinitelj iz stambene zgrade u Karlovcu, u Ulici Marina Držića, otuđio bicikl. Materijalna šteta je 15 tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 46 godina, da je nepoznati počinitelj u večernjim satima istoga dana njenoj maloljetnoj kćeri, na kupalištu na rijeci Korani u Karlovcu, otuđio mobitel. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna.



Stranica