Prometne nesreće s teško ozlijeđenim osobama

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija07.jpg

Foto: ilustracija

Jučer je u Karlovcu, u Marmontovoj aleji, zbog neprilagođene brzine, došlo do pada mopeda kojim je upravljala Dugorešanka stara 50 godina, a koja je tom prilikom zadobila teške tjelesne ozljede. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Jučer oko 10.30 sati, u Plaškom, u Ulici 143. Domobranske pukovnije, zbog neprilagođene brzine došlo je do pada motocikla, talijanskih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin Italije, star 48 godina. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je suvozačica, državljanka Italije, stara 47 godina. Protiv vozača motocikla slijedi kaznena prijava.

Jučer oko 21 sat, u Karlovcu, na 46. km autoceste A-1, u tunelu Sveti Marko, zbog neprilagođene brzine i nemogućnosti pravovremenog zaustavljanja, dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila zagrebačkih registracijskih oznaka. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobile su dvije putnice iz jednog osobnog automobila, stare 67 i 8 godina, a materijalna šteta je oko 15 tisuća kuna. Protiv vozača iz Samobora, starog 66 godina, slijedi kaznena prijava.



Stranica