Provedena preventivna akcija "Policija i građani voze zajedno"

Slika PU_KA/PU_info/2011/Policija_i_gradani_voze_zajedno/Policija_i_gradani_voze_zajedno.jpg

Foto: PPrP Karlovac

U subotu, 11. lipnja u Karlovcu u Radićevoj ulici PPrP Karlovac provela je akciju Policija i građani voze zajedno. Ova akcija održana je u suradnji sa službom Hitne medicinske pomoći Karlovac, Autoklubom Karlovac, karlovačkim moto udrugama i klubovima, osiguravajućim društvima s područja Karlovca, te trgovinama motociklima i zaštitnom moto opremom s područja Županije karlovačke.
Tijekom akcije mnogobrojni posjetitelji imali su priliku razgledati vozila, tehniku, zaštitnu opremu, edukacijske i promotivne materijale sudionika ove akcije, kao i okušati se u vožnji motocikla na simulatoru vožnje. Također, održana je prezentacija pomoći unesrećenima u prometnim nesrećama, prezentacija specijaliziranih vozila za pomoć na cesti i gašenje požara, kao i policijske tehnike i opreme za nadzor prometa. Moto klubovi izložili su motocikle svojih članova, a akciji se odazvalo i 60-tak motociklista. Na završetku akcije prisutni su motociklisti i policija odradili i zajedničku promotivnu vožnju ulicama grada Karlovca.
Cilj ove akcije je podizanje sigurnosti sudionika u cestovnom prometu s naglaskom na vozače mopeda i motocikala u gradu Karlovcu.



Stranica