Pokušaj silovanja

Slika PU_KA/MUP_slike/obiteljsko_nasilje01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom 4. lipnja u Ogulinu, Ogulinac star 22 godine pokušao silovati svoju bivšu nevjenčanu suprugu, Ogulinku staru 20 godina, koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne ozljede. Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a počinitelj će danas tijekom dana, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja (u pokušaju) opisano u čl. 188. KZ-a u svezi čl. 33. istog zakona, biti doveden istražnom sucu Županijskom suda u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je tijekom 4. lipnja u Ogulinu, Ogulinac star 22 godine pokušao silovati svoju bivšu nevjenčanu suprugu, Ogulinku staru 20 godina, koja je tom prilikom zadobila lake tjelesne ozljede.
Od oštećene je zaprimljena kaznena prijava, a počinitelj će danas tijekom dana, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo silovanja (u pokušaju) opisano u čl. 188. KZ-a u svezi čl. 33. istog zakona, biti doveden istražnom sucu Županijskom suda u Karlovcu.






 



Stranica