Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Jučer u 7.40 sati, u Vojniću, zaustavljeno je osobno vozilo ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak iz Cetingrada. Za istog je utvrđeno da ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Sinoć u 21.30 sati, u Josipdolu, zaustavljeno je osobno vozilo ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Josipdola. Za istog je utvrđeno da ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.  

Jučer u 7.40 sati, u Vojniću, zaustavljeno je osobno vozilo ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 38-godišnjak iz Cetingrada. Za istog je utvrđeno da ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Sinoć u 21.30 sati, u Josipdolu, zaustavljeno je osobno vozilo ogulinskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 54-godišnjak iz Josipdola. Za istog je utvrđeno da ima izrečenu zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije. Protiv počinitelja slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica