Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

U razdoblju od 28. travnja do 17. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u objekt skijališta Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, te otuđio više električnih bušilica, brusilica, alpinističku opremu i drugo. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna. Noćas, u razdoblju od 1 do 1.50 sati nepoznati počinitelj je na parkiralištu ŠRC Korana u Karlovcu, Mekušanska cesta provalio u osobni automobil marke Renault, vlasništvo Karlovčanke stare 48 godina, te je otuđio radio sa CD-om, a udarcima tijela oštetio vrata na automobilu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 28. travnja do 17. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u objekt skijališta Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica, te otuđio više električnih bušilica, brusilica, alpinističku opremu i drugo. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.

Noćas, u razdoblju od 1 do 1.50 sati nepoznati počinitelj je na parkiralištu ŠRC Korana u Karlovcu, Mekušanska cesta provalio u osobni automobil marke Renault, vlasništvo Karlovčanke stare 48 godina, te je otuđio radio sa CD-om, a udarcima tijela oštetio vrata na automobilu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica