Krađe

Slika PU_KA/Slike/Zgrade_policijskih_postaja/Zgrada_PPrP_Karlovac.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, zaprimljena prijava 21-godišnjaka iz Ivanske, da mu je nepoznati počinitelj 11. svibnja, s info pulta u trgovačkom centru u Karlovcu, Trg Josipa Broza, otuđio putnu torbu s odjećom, digitalnim fotoaparatom i drugim. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, zaprimljena prijava Karlovčanina starog 19 godina, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. do 14. svibnja, iz prostorije obiteljske kuće u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. 

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, zaprimljena prijava 21-godišnjaka iz Ivanske, da mu je nepoznati počinitelj 11. svibnja, s info pulta u trgovačkom centru u Karlovcu, Trg Josipa Broza, otuđio putnu torbu s odjećom, digitalnim fotoaparatom i drugim. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac, zaprimljena prijava Karlovčanina starog 19 godina, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 13. do 14. svibnja, iz prostorije obiteljske kuće u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica