Teške krađe

Tijekom noći s 2. na 3. svibnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Brezova Glava, provalio u benzinsku postaju, te otuđio manju količinu cigareta i slatkiša. Materijalna šteta je oko 190 kuna. 2. svibnja tijekom večernjih sati 28-godišnjak iz Tounja je u mjestu Zdenac, općina Tounj, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo Riječanina starog 36 godina, te otuđio više komada CD medija, kuhinjsko posuđe i drugo. Materijalna šteta je oko 1100 kuna, a protiv počinitelja slijedi posebno izvješće.  

Tijekom noći s 2. na 3. svibnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Brezova Glava, provalio u benzinsku postaju, te otuđio manju količinu cigareta i slatkiša. Materijalna šteta je oko 190 kuna.

2. svibnja tijekom večernjih sati 28-godišnjak iz Tounja je u mjestu Zdenac, općina Tounj, provalio u obiteljsku kuću vlasništvo Riječanina starog 36 godina, te otuđio više komada CD medija, kuhinjsko posuđe i drugo. Materijalna šteta je oko 1100 kuna, a protiv počinitelja slijedi posebno izvješće.
 



Stranica