Teške krađe

U razdoblju od 22. do 29. travnja u mjestu Zorkovac, grad Ozalj, provaljeno je u tri kontejnera vlasništvo građevinskog poduzeća iz Zagreba, te je otuđena udarna bušilica, telefon s faks uređajem i škare za željezo. Također je iz objekta na kojem se vrši obnova otuđeno pet produžnih kablova i dva reflektora. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 47-godišnjak iz Generalskog Stola prijavio da mu je 20. travnja, 33-godišnjakinja iz Tounja iz kuće otuđila veću količinu novca i motornu pilu. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 22. do 29. travnja u mjestu Zorkovac, grad Ozalj, provaljeno je u tri kontejnera vlasništvo građevinskog poduzeća iz Zagreba, te je otuđena udarna bušilica, telefon s faks uređajem i škare za željezo. Također je iz objekta na kojem se vrši obnova otuđeno pet produžnih kablova i dva reflektora. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa 47-godišnjak iz Generalskog Stola prijavio da mu je 20. travnja, 33-godišnjakinja iz Tounja iz kuće otuđila veću količinu novca i motornu pilu. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.
 



Stranica