Krađa

Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 27 godina da mu je u razdoblju od 27. do 28. travnja nepoznati počinitelj s parkirališta u Karlovcu u ulici Izidora Kršnjavog otuđio neregistrirani motocikl. Materijalna šteta je oko 7.500 kuna.  Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 52 godine da joj je nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, Prilaz Većeslava Holjevca, otuđio torbicu sa mobitelima, novčanicima s dokumentima i novcem. Materijalna šteta je oko 1.100 kuna.  

Jučer je u policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanina starog 27 godina da mu je u razdoblju od 27. do 28. travnja nepoznati počinitelj s parkirališta u Karlovcu u ulici Izidora Kršnjavog otuđio neregistrirani motocikl. Materijalna šteta je oko 7.500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 52 godine da joj je nepoznati počinitelj iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, Prilaz Većeslava Holjevca, otuđio torbicu sa mobitelima, novčanicima s dokumentima i novcem. Materijalna šteta je oko 1.100 kuna.
 



Stranica