Lihvarski ugovor

Slika PU_KA/MUP_slike/novac01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak i 48-godišnjakinja, oboje iz Duge Rese, u razdoblju od mjeseca veljače, 2010. godine do mjeseca ožujka, 2011. godine od 39-godišnjeg Karlovčanina posudili određeni novčani iznos uz određene kamate koje su, zbog nepravovremenog vraćanja duga, nerazmjerno narasle. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo lihvarskog ugovora iz čl. 233. KZ-a protiv Karlovčanina će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti proslijeđena kaznena prijava.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 21-godišnjak i 48-godišnjakinja, oboje iz Duge Rese, u razdoblju od mjeseca veljače, 2010. godine do mjeseca ožujka, 2011. godine od 39-godišnjeg Karlovčanina posudili određeni novčani iznos uz određene kamate koje su, zbog nepravovremenog vraćanja duga, nerazmjerno narasle.
Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo lihvarskog ugovora iz čl. 233. KZ-a protiv Karlovčanina će Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu biti proslijeđena kaznena prijava.



Stranica