Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Tijekom noći sa 4. na 5. travnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Ulici Ivana Meštrovića, provalio u prostorije Centra za socijalnu skrb kojom prilikom ništa nije otuđeno. Tijekom noći sa 4. na 5. travnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici provalio u trgovački centar kojom prilikom ništa nije otuđeno. Materijalna šteta nastala provalom utvrditi će se naknadno. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 55-godišnjaka iz Velike Gorice da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 5. travnja, u Karlovcu u mjestu Goljaki, provalio u gospodarski objekt. Tom prilikom otuđena je motorna pila, gume s aluminijskim felgama, alat i drugo. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. 

Foto: ilustracija

Tijekom noći sa 4. na 5. travnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Ulici Ivana Meštrovića, provalio u prostorije Centra za socijalnu skrb kojom prilikom ništa nije otuđeno. Tijekom noći sa 4. na 5. travnja nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Zagrebačkoj ulici provalio u trgovački centar kojom prilikom ništa nije otuđeno. Materijalna šteta nastala provalom utvrditi će se naknadno.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 55-godišnjaka iz Velike Gorice da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 5. travnja, u Karlovcu u mjestu Goljaki, provalio u gospodarski objekt. Tom prilikom otuđena je motorna pila, gume s aluminijskim felgama, alat i drugo. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.



Stranica