Pokušaj ubojstva

Slika PU_KA/MUP_slike/napad_nozem.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju, 3. travnja oko 1.15 sati u obiteljskoj kući u mjestu Pravutina, općina Žakanje, 21-godišnjak iz Pravutine zadobio više ubodnih rana koje mu je bezrazložno, u namjeri usmrćenja, nožem zadao brat star 21 godinu. Tom prilikom oštećeni je zadobio teške tjelesne ozljede, a počinitelj je sam sebi nožem nanio lake tjelesne ozljede. Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva (u pokušaju) opisanog u čl. 90. KZ-a u svezi čl. 33. KZ-a počinitelj će po otpustu s bolničkog liječenja biti uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u nedjelju, 3. travnja oko 1.15 sati u obiteljskoj kući u mjestu Pravutina, općina Žakanje, 21-godišnjak iz Pravutine zadobio više ubodnih rana koje mu je bezrazložno, u namjeri usmrćenja, nožem zadao brat star 21 godinu. Tom prilikom oštećeni je zadobio teške tjelesne ozljede, a počinitelj je sam sebi nožem nanio lake tjelesne ozljede.
Zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstva (u pokušaju) opisanog u čl. 90. KZ-a u svezi čl. 33. KZ-a počinitelj će po otpustu s bolničkog liječenja biti uz kaznenu prijavu doveden istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu.



Stranica