Teška krađa

Tijekom noći 26. ožujka u Karlovcu, gradska četvrt Banija, dva mlađa nepoznata počinitelja iz kruga poduzeća Tvornica turbina d.o.o., otuđili su dijelove za turbine, a materijalna šteta je 30 tisuća kuna. U razdoblju od 22. veljače do 25. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u mjestu Tomašnica, grad Ozalj, vlasništvo 70-godišnjaka iz Zagreba. Otuđena je motorna kosilica, a materijalna šteta je oko 500 kuna. U razdoblju od 19. do 26. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Vojniću, vlasništvo 62-godišnjaka iz Vojnića. Otuđeni su aluminijski radijatori i dvije peći za centralno grijanje. Materijalna šteta je deset tisuća kuna.

Tijekom noći 26. ožujka u Karlovcu, gradska četvrt Banija, dva mlađa nepoznata počinitelja iz kruga poduzeća Tvornica turbina d.o.o., otuđili su dijelove za turbine, a materijalna šteta je 30 tisuća kuna.

U razdoblju od 22. veljače do 25. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću u mjestu Tomašnica, grad Ozalj, vlasništvo 70-godišnjaka iz Zagreba. Otuđena je motorna kosilica, a materijalna šteta je oko 500 kuna.

U razdoblju od 19. do 26. ožujka nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Vojniću, vlasništvo 62-godišnjaka iz Vojnića. Otuđeni su aluminijski radijatori i dvije peći za centralno grijanje. Materijalna šteta je deset tisuća kuna.



Stranica