Projekt "Športom za bolji život"

Slika PU_KA/PU_info/2011/Sportom_za_bolji_zivot/Plakat.jpg

U cilju promoviranja športa među mladima na području grada Slunja i okolice, u petak, 25. ožujka u vremenu od 11 do 13 sati u školskoj sportskoj dvorani u Slunju bit će promoviran projekt Športom za bolji život, a u suradnji Policijske postaje Slunj, Vijeća za prevenciju grada Slunja i Zajednice športskih udruga grada Slunja.
Cilj ovog projekta je kroz razvoj športa utjecati na podizanje kvalitete života djece i mladih, te njihov interes i slobodno vrijeme animirati kroz športske aktivnosti. 
Prilikom predstavljanja projekta članovi Kickboxing kluba Tigar Slunj, Ženskog rukometnog kluba Drenak i Stolnoteniskog kluba Slunj, svojim će nastupom prezentirati sport kojim se bave, a kao natjecatelji sudjelovati će mladi svih dobnih skupina. Plesna skupina Studio 23 izvedbom plesnih koreografija promovirati će suvremene plesne tehnike, a svojim nastupom prisutne će razveseliti i rock grupa Full Stop. Također, svoje športske vještine prezentirat će i Demo tim Interventne jedinice policije Policijske uprave karlovačke.
 



Stranica