Iznuda

Slika PU_KA/MUP_slike/novac01.jpg

Obavještavamo vas da smo provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili osnovanu sumnju da su dvojica Zagrepčana stara 30 i 31 godinu na štetu 31-godišnjaka iz Slunja počinili kazneno djelo iznude iz čl. 234. st. 1. KZ-a zbog čega će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu biti dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu. Naime, dvojica Zagrepčana su 20. ožujka u mjestu Gornji Popovac, grad Slunj, uz prijetnje iznuđivali novac koji im je oštećeni trebao predati za popravak osobnog automobila. S obzirom da oštećeni tom prilikom nije imao traženi novac, kao zalog duga dao im je dokumente svog osobnog automobila. Danas, 22. ožujka tijekom jutarnjih sati u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, dvojica Zagrepčana uhićena su prilikom predaje novca od strane oštećenog.  

Foto: ilustracija

Obavještavamo vas da smo provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili osnovanu sumnju da su dvojica Zagrepčana stara 30 i 31 godinu na štetu 31-godišnjaka iz Slunja počinili kazneno djelo iznude iz čl. 234. st. 1. KZ-a zbog čega će danas tijekom dana uz kaznenu prijavu biti dovedeni istražnom sucu Županijskog suda u Karlovcu.
Naime, dvojica Zagrepčana su 20. ožujka u mjestu Gornji Popovac, grad Slunj, uz prijetnje iznuđivali novac koji im je oštećeni trebao predati za popravak osobnog automobila. S obzirom da oštećeni tom prilikom nije imao traženi novac, kao zalog duga dao im je dokumente svog osobnog automobila. Danas, 22. ožujka tijekom jutarnjih sati u Draškovićevoj ulici u Zagrebu, dvojica Zagrepčana uhićena su prilikom predaje novca od strane oštećenog.



Stranica