Teška krađa

Slika PU_KA/MUP_slike/kovanice.jpg

U ranim jutarnjim satima 14. ožujka, u Karlovcu, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Banjavčićevoj ulici, te iz aparata za fliper i video igre, otuđio kovani novac, a u razdoblju od 11. do 14. ožujka provalio je u poslovnu zgradu na Maloj Švarči i iz aparata za tople napitke otuđio kovani novac. Slijedi kriminalističko istraživanje. U razdoblju od 11. do 14. ožujka, nepoznati počinitelj je sa šumskih zglobnih traktora koji su bili parkirani u šumi zvanoj Markovac, u Vojniću, otuđio akumulatore i dizel gorivo. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.  

Foto: ilustracija

U ranim jutarnjim satima 14. ožujka, u Karlovcu, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt u Banjavčićevoj ulici, te iz aparata za fliper i video igre, otuđio kovani novac, a u razdoblju od 11. do 14. ožujka provalio je u poslovnu zgradu na Maloj Švarči i iz aparata za tople napitke otuđio kovani novac. Slijedi kriminalističko istraživanje.

U razdoblju od 11. do 14. ožujka, nepoznati počinitelj je sa šumskih zglobnih traktora koji su bili parkirani u šumi zvanoj Markovac, u Vojniću, otuđio akumulatore i dizel gorivo. Materijalna šteta je oko 4 500 kuna.



Stranica