Krađe

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac 21-godišnja Karlovčanka prijavila da joj je u ranim jutarnjim satima 5. ožujka, iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, Preradovićeva ulica, nepoznati počinitelj iz torbice otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem, te dva mobitela marke Samsung. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Jučer su u Policijskoj postaji Karlovac, 18-godišnjakinja iz Ozlja i 19-godišnjakinja iz Draganića, prijavile da im je 5. ožujka oko 3 sata, iz disco cluba u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio torbicu s osobnim dokumentima, ključevima i dva mobitela. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.   

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac 21-godišnja Karlovčanka prijavila da joj je u ranim jutarnjim satima 5. ožujka, iz ugostiteljskog objekta u Karlovcu, Preradovićeva ulica, nepoznati počinitelj iz torbice otuđio novčanik s osobnim dokumentima i novcem, te dva mobitela marke Samsung. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Jučer su u Policijskoj postaji Karlovac, 18-godišnjakinja iz Ozlja i 19-godišnjakinja iz Draganića, prijavile da im je 5. ožujka oko 3 sata, iz disco cluba u Karlovcu, nepoznati počinitelj otuđio torbicu s osobnim dokumentima, ključevima i dva mobitela. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. 



Stranica