Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija04.jpg

Jučer u jutarnjim satima nepoznati počinitelj je iz ograđenog dvorišta iz poduzeća u Dugoj Resi otuđio metalne elemente. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno djelo počinio 37-godišnjak iz Duge Rese, te protiv njega slijedi Kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava poduzeća iz Ogulina da je u razdoblju od 20. prosinca 2010. godine do 28. veljače ove godine nepoznati počinitelj u Ogulinu, naselje Proce, iz neograđenog prostora, otuđio 975 metara kabela. Materijalna šteta je oko 74 tisuće kuna.   

Foto: ilustracija

Jučer u jutarnjim satima nepoznati počinitelj je iz ograđenog dvorišta iz poduzeća u Dugoj Resi otuđio metalne elemente. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedeno djelo počinio 37-godišnjak iz Duge Rese, te protiv njega slijedi Kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin zaprimljena prijava poduzeća iz Ogulina da je u razdoblju od 20. prosinca 2010. godine do 28. veljače ove godine nepoznati počinitelj u Ogulinu, naselje Proce, iz neograđenog prostora, otuđio 975 metara kabela. Materijalna šteta je oko 74 tisuće kuna. 



Stranica