Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija01.jpg

U razdoblju od 11. do 15. veljače u Karlovcu, u Mihanovićevoj ulici provaljeno je u prostorije trgovačkog centra. Tom prilikom otuđeno je oko 200 kilograma električnog kabela i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Tijekom noći sa 14. na 15. veljače u Karlovcu, na Trgu kralja Petra Svačića provaljeno je u osobni automobil marke VW Golf, karlovačkih registracijskih oznaka. Tom prilikom otuđen je autoradio sa CD-om i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. U razdoblju od 13. do 15. veljače u mjestu Novaki Lipnički, općina Ribnik, provaljeno je u ugostiteljski objekt. Tom prilikom je otuđen novac i alkoholna pića. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

U razdoblju od 11. do 15. veljače u Karlovcu, u Mihanovićevoj ulici provaljeno je u prostorije trgovačkog centra. Tom prilikom otuđeno je oko 200 kilograma električnog kabela i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Tijekom noći sa 14. na 15. veljače u Karlovcu, na Trgu kralja Petra Svačića provaljeno je u osobni automobil marke VW Golf, karlovačkih registracijskih oznaka. Tom prilikom otuđen je autoradio sa CD-om i drugo. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U razdoblju od 13. do 15. veljače u mjestu Novaki Lipnički, općina Ribnik, provaljeno je u ugostiteljski objekt. Tom prilikom je otuđen novac i alkoholna pića. Materijalna šteta je oko sedam tisuća kuna. 



Stranica