Razriješena kaznena djela Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su jučer oko ponoći dva Ogulinca stara 30 i 22 godine, provalili u trgovinu mješovite robe u općini Plaški. Tom prilikom otuđili su novac iz registar kase, a ukupna materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Protiv obojice slijedi Kaznena prijava. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Karlovčana stara 19 i 20 godina, u razdoblju od 3. do 18. siječnja provalili u prizemlje poslovnog prostora u Karlovcu, u mjestu Hrnetić. Tom prilikom su otuđili 162 nadgrobne vaze od granita, naplatke za osobni automobil i kotače s naplatcima teretnog automobila. Materijalna šteta je oko 155 tisuća kuna. Protiv obojice slijedi Posebno izvješće.  

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su jučer oko ponoći dva Ogulinca stara 30 i 22 godine, provalili u trgovinu mješovite robe u općini Plaški. Tom prilikom otuđili su novac iz registar kase, a ukupna materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Protiv obojice slijedi Kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvojica Karlovčana stara 19 i 20 godina, u razdoblju od 3. do 18. siječnja provalili u prizemlje poslovnog prostora u Karlovcu, u mjestu Hrnetić. Tom prilikom su otuđili 162 nadgrobne vaze od granita, naplatke za osobni automobil i kotače s naplatcima teretnog automobila. Materijalna šteta je oko 155 tisuća kuna. Protiv obojice slijedi Posebno izvješće. 



Stranica