Teške krađe

U razdoblju od 29. do 30. siječnja nepoznati počinitelj je u Draganiću, u mjestu Draganićki Goljaki, provalio u trgovački obrt. Tom prilikom je otuđio više desetaka motornih pila i trimera, dva mini wascha, te novac. Materijalna šteta je oko 70 tisuća kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 75 godina, da joj je nepoznati počinitelj tijekom dana na parkiralištu groblja Sveta Doroteja u Karlovcu provalio u osobni automobil, te otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta je oko tisuću kuna. U razdoblju od 29. do 30. siječnja provaljeno je u benzinsku pumpu u Plitvičkoj ulici, općina Plaški. Tom prilikom je otuđeno više stotina kutija raznih vrsta cigareta, slatkiša i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna. 

U razdoblju od 29. do 30. siječnja nepoznati počinitelj je u Draganiću, u mjestu Draganićki Goljaki, provalio u trgovački obrt. Tom prilikom je otuđio više desetaka motornih pila i trimera, dva mini wascha, te novac. Materijalna šteta je oko 70 tisuća kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke stare 75 godina, da joj je nepoznati počinitelj tijekom dana na parkiralištu groblja Sveta Doroteja u Karlovcu provalio u osobni automobil, te otuđio novčanik s novcem i osobnim dokumentima. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

U razdoblju od 29. do 30. siječnja provaljeno je u benzinsku pumpu u Plitvičkoj ulici, općina Plaški. Tom prilikom je otuđeno više stotina kutija raznih vrsta cigareta, slatkiša i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.
 



Stranica