Požar na Hrvatskom olimpijskom centru Bjelolasica

U utorak 25. siječnja oko 2,10 sati došlo je do požara na zgradi Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica u mjestu Vrelo, grad Ogulin. Provedenim očevidom od strane policijskih službenika Policijske uprave karlovačke i vještaka Centra za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja iz Zagreba zajedno s Istražnim sucem Županijskog suda u Karlovcu utvrđeno je da je požar uzrokovan prijenosom topline s vanjskog dijela metalne dimovodne cijevi iznad prostorije kotlovnice na drvenu tzv. „sendvič“ konstrukciju krovišta kotlovnice. Prilikom požara nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta je oko 24.000.000 kuna. O događaju će putem Izvješća biti izvješćeno Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.

U utorak 25. siječnja oko 2,10 sati došlo je do požara na zgradi Hrvatskog olimpijskog centra Bjelolasica u mjestu Vrelo, grad Ogulin. Provedenim očevidom od strane policijskih službenika Policijske uprave karlovačke i vještaka Centra za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja iz Zagreba zajedno s Istražnim sucem Županijskog suda u Karlovcu utvrđeno je da je požar uzrokovan prijenosom topline s vanjskog dijela metalne dimovodne cijevi iznad prostorije kotlovnice na drvenu tzv. „sendvič“ konstrukciju krovišta kotlovnice.

Prilikom požara nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta je oko 24.000.000 kuna. O događaju će putem Izvješća biti izvješćeno Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu.
 



Stranica