Krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija03.jpg

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinke stare 30 godina, da je nepoznati počinitelj iz trgovine u Ogulinu, Kučinić Selo, otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 51 godišnjaka iz Ozlja, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 10. prosinca 2010.godine do 8. siječnja ove godine u Ozlju, mjestu Gornji Oštri Vrh, otuđio garažna metalna vrata, stare štednjake, radijator i drugo. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.  

Foto: ilustracija

Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava Ogulinke stare 30 godina, da je nepoznati počinitelj iz trgovine u Ogulinu, Kučinić Selo, otuđio cigarete i novac. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Ozalj zaprimljena prijava 51 godišnjaka iz Ozlja, da mu je nepoznati počinitelj u razdoblju od 10. prosinca 2010.godine do 8. siječnja ove godine u Ozlju, mjestu Gornji Oštri Vrh, otuđio garažna metalna vrata, stare štednjake, radijator i drugo. Materijalna šteta je oko osam tisuća kuna.



Stranica