Teške krađe

Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Ogulinu, vlasništvo 53-godišnjaka iz Ogulina, iz koje je otuđio zlatni nakit i pištolj marke CZ. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna. Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Ogulinu, vlasništvo 50-godišnjakinje iz Ogulina, iz koje je otuđio novac i pušku s užlijebljenom cijevi. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna. Jučer, nepoznati počinitelj otuđio je osobni automobil marke VW Golf, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 54-godišnjaka iz Vojnića koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Bartola Kašića. Materijalna šteta je oko 45 tisuća kuna. Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj pokušao je otuđiti osobni automobil marke VW Golf, bjelovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 25-godišnjaka iz Garešnice koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Izidora Kršnjavog. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Jučer, nepoznati počinitelj pokušao je otuđiti osobni automobil VW Golf, slovenskih registracijskih oznaka, vlasništvo 32-godišnjeg državljanina Slovenije koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Maksimilijana Vrhovca. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Ogulinu, vlasništvo 53-godišnjaka iz Ogulina, iz koje je otuđio zlatni nakit i pištolj marke CZ. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Ogulinu, vlasništvo 50-godišnjakinje iz Ogulina, iz koje je otuđio novac i pušku s užlijebljenom cijevi. Materijalna šteta je oko devet tisuća kuna.

Jučer, nepoznati počinitelj otuđio je osobni automobil marke VW Golf, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo 54-godišnjaka iz Vojnića koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Bartola Kašića. Materijalna šteta je oko 45 tisuća kuna.

Noću s 31. prosinca na 1. siječnja nepoznati počinitelj pokušao je otuđiti osobni automobil marke VW Golf, bjelovarskih registracijskih oznaka, vlasništvo 25-godišnjaka iz Garešnice koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Izidora Kršnjavog. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

Jučer, nepoznati počinitelj pokušao je otuđiti osobni automobil VW Golf, slovenskih registracijskih oznaka, vlasništvo 32-godišnjeg državljanina Slovenije koje je bilo parkirano u Karlovcu, u Ulici Maksimilijana Vrhovca. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. 



Stranica