Teška krađa

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija02.jpg

Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Logorište, na prostoru industrijske zone provalio na gradilište poduzeća iz Karlovca, a potom u tri radna stroja iz kojih je otuđio oko 170 litara dizel goriva, te više akumulatora. Materijalna šteta je oko 4 600 kuna. Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici donja Švarča provalio u osobni automobil marke Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka, te otuđio sportsku torbu s odjećom. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Medovićevoj ulici pokušao provaliti u prostor frizerskog salona i obrta za manikuru. Materijalna šteta nastala pokušajem provale je oko 800 kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Logorište, na prostoru industrijske zone provalio na gradilište poduzeća iz Karlovca, a potom u tri radna stroja iz kojih je otuđio oko 170 litara dizel goriva, te više akumulatora. Materijalna šteta je oko 4 600 kuna.

Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici donja Švarča provalio u osobni automobil marke Peugeot, zagrebačkih registracijskih oznaka, te otuđio sportsku torbu s odjećom. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Tijekom noći s 21. na 22. prosinca, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Medovićevoj ulici pokušao provaliti u prostor frizerskog salona i obrta za manikuru. Materijalna šteta nastala pokušajem provale je oko 800 kuna.



Stranica