Opće opasna radnja

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac01.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. prosinca u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, u Žumberačkoj ulici, trojica 26-godišnjaka iz Karlovca, pod utjecajem alkohola, bez povoda fizički napali 18-godišnjaka iz Karlovca te mu tom prilikom nanijeli lake tjelesne ozljede. Nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjedaju u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Citroen u namjeri odlaska, a u tome ih pokušavaju spriječiti mladić star 20 godina i djevojka stara 29 godina. Tom prilikom 26-godišnjak upravljajući osobnim automobilom otvorenim suvozačevim vratima srušio ih je na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu kojom prilikom su oni zadobili lake tjelesne ozljede. Potom je 26-godišnji vozač krećući se vozilom unaprijed udario u stepenice ugostiteljskog objekta i parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Mazda. Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice 26-godišnjaka i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 12. prosinca u ugostiteljskom objektu u Karlovcu, u Žumberačkoj ulici, trojica 26-godišnjaka iz Karlovca, pod utjecajem alkohola, bez povoda fizički napali 18-godišnjaka iz Karlovca te mu tom prilikom nanijeli lake tjelesne ozljede. Nakon toga dvojica 26-godišnjaka sjedaju u osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Citroen u namjeri odlaska, a u tome ih pokušavaju spriječiti mladić star 20 godina i djevojka stara 29 godina. Tom prilikom 26-godišnjak upravljajući osobnim automobilom otvorenim suvozačevim vratima srušio ih je na tlo i vozilom prešao preko njihovih nogu kojom prilikom su oni zadobili lake tjelesne ozljede. Potom je 26-godišnji vozač krećući se vozilom unaprijed udario u stepenice ugostiteljskog objekta i parkirani osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka marke Mazda.
Protiv 26-godišnjeg vozača Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava, a protiv sve trojice 26-godišnjaka i optužni prijedlog zbog prekršaja iz čl. 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.



Stranica