Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija08.jpg

Šumska krađa - provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 52-godišnjak iz Pisarovine, tijekom 2009. godine u Lasinji, u šumi na području mjesta Crna Draga, posjekao i otuđio 19 stabala drva za ogrjev, vlasništvo 77-godišnjaka iz Lasinje. Materijalna šteta je 3 750 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Foto: ilustracija

Šumska krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 52-godišnjak iz Pisarovine, tijekom 2009. godine u Lasinji, u šumi na području mjesta Crna Draga, posjekao i otuđio 19 stabala drva za ogrjev, vlasništvo 77-godišnjaka iz Lasinje. Materijalna šteta je 3 750 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Teške krađe

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su dvije muške osobe stare 25 i 19 godina s područja Krnjaka, počinili pet kaznenih djela teške krađe i to na način da su 21. travnja ove godine provalili na gradilište trgovačkog centra i u poduzeće u Karlovcu, gradskoj četvrti Banija; u razdoblju od 13. do 16. travnja ove godine u crkvu u mjestu Vukmanić; u razdoblju od 15. do 16. travnja ove godine u obiteljsku kuću u Vukmaniću, vlasništvo 51-godišnjakinje iz Karlovca; 27. travnja ove godine i u dvorišne zgrade u Karlovcu, mjestu Banska Selnica, vlasništvo 29-godišnjaka iz Karlovca. Tom prilikom otuđili su akumulatore, mikrofon, električni kabel i novac. Ukupna materijalna šteta je 3 800 kuna.
Posebna izvješća proslijeđena su protiv 19-godišnjaka, Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu, a protiv 25-godišnjaka Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.



Stranica