Razriješena kaznena djela

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija04.jpg

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 45-godišnjak iz Ogulina u razdoblju od 1. do 24. studenog ove godine u Ogulinu, u mjestu Gojak, posjekao 30 stabala drva za ogrjev vlasništvo Šumarije Ogulin. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu proslijeđeno je Posebno izvješće. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26. studenog ove godine oko 21.50 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Petra Zrinskog i Šebetićeve zatečen 20-godišnjak iz Karlovca da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava.  

Foto: ilustracija

Šumska krađa

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 45-godišnjak iz Ogulina u razdoblju od 1. do 24. studenog ove godine u Ogulinu, u mjestu Gojak, posjekao 30 stabala drva za ogrjev vlasništvo Šumarije Ogulin. Materijalna šteta je oko 1 800 kuna. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu proslijeđeno je Posebno izvješće.

Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 26. studenog ove godine oko 21.50 sati u Karlovcu na raskrižju Ulica Petra Zrinskog i Šebetićeve zatečen 20-godišnjak iz Karlovca da upravlja osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka iako mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu bit će proslijeđena kaznena prijava.



Stranica