Održana završna svečanost kampanje "Živim život bez nasilja"

Slika PU_KA/PU_info/2010/Svecanost_kampanje_Zivim_zivot_bez_nasilja/Zorin_dom.jpg

Foto: PU karlovačka

Jučer poslijepodne u Gradskom kazalištu Zorin Dom u Karlovcu održana je završna svečanost kampanje Živim život bez nasilja koja se je provodila od 8. do 24. studenog. Na završnoj svečanosti na kojoj je načelnik Policijske uprave karlovačke Josip Ćelić odaslao poruku da svi zajedno živimo život bez nasilja, s istim porukama priključili su se i obratili prisutnima zamjenica gradonačelnika Grada Karlovca Marina Kolaković te zamjenik župana Karlovačke županije Josip Šafar.
Tijekom provođenja kampanje provedeno je niz aktivnosti od edukativnih predavanja po srednjim i osnovnim školama, gostovanja u radio i televizijskim emisijama, parlaonica u Šumarskoj i drvodjeljskoj školi u Karlovcu, okrugli stol u Centru za odgoj djece i mladeži u Karlovcu, odigrana je revijalna utakmica u odbojci, te su učenici osnovnih i srednjih škola sudjelovali u izradi literarnih radova.
Na završnoj svečanosti uručena su priznanja i prigodni pokloni učenicama: Ines Mržljak, Ani Milas i Luciji Malović za tri najbolje izrađena literarna rada. Posebnu zahvalu Policijska uprava karlovačka dodijelila je i učeniku Šumarske i drvodjeljske škole Filipu Trezneru, koji je izradio tematski plakat koristeći fotografije i na taj način najbolje predočio problematiku nasilja u obitelji. Uz nagrađene učenike podijeljene su i zahvalnice svima onima koji su svojim angažmanom pridonijeli provedbi ove kampanje. Također, prisutni su mogli razgledati i izložene likovne radove učenika.



Stranica