Teške krađe

Noću s 19. na 20. studenog, nepoznati počinitelj je na ograđenom gradilištu u Karlovcu, naselje Mostanje, provalio u metalni kontejner vlasništvo poduzeća iz Svetog Križa Začretje, te otuđio razni građevinski i električni alat. Materijalna šteta je oko 21 tisuću kuna. Noću s 19. na 20. studenog, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom u Dugoj Resi, vlasništvo 45-godišnjakinje iz Ribnika, te otuđio polog iz registar kase i manju količinu prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta bit će utvrđena po provedenoj inventuri. U razdoblju od 4. do 20. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, u mjestu Belaj, vlasništvo 78-godišnjaka iz Karlovca, te otuđio dva agregata za struju, dva akumulatora i televizor sa sobnom antenom. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna. U razdoblju od 22. listopada do 19. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt uz vikend kuću, u mjestu Selište Drežničko, grad Slunj, vlasništvo 61-godišnjaka iz Pule, te otuđio motornu kosilicu i benzinski motor za miješalicu. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.  

Noću s 19. na 20. studenog, nepoznati počinitelj je na ograđenom gradilištu u Karlovcu, naselje Mostanje, provalio u metalni kontejner vlasništvo poduzeća iz Svetog Križa Začretje, te otuđio razni građevinski i električni alat. Materijalna šteta je oko 21 tisuću kuna.

Noću s 19. na 20. studenog, nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu mješovitom robom u Dugoj Resi, vlasništvo 45-godišnjakinje iz Ribnika, te otuđio polog iz registar kase i manju količinu prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta bit će utvrđena po provedenoj inventuri.

U razdoblju od 4. do 20. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, u mjestu Belaj, vlasništvo 78-godišnjaka iz Karlovca, te otuđio dva agregata za struju, dva akumulatora i televizor sa sobnom antenom. Materijalna šteta je oko četiri tisuće kuna.

U razdoblju od 22. listopada do 19. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u gospodarski objekt uz vikend kuću, u mjestu Selište Drežničko, grad Slunj, vlasništvo 61-godišnjaka iz Pule, te otuđio motornu kosilicu i benzinski motor za miješalicu. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.



Stranica