Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac03.jpg

Noću sa 14. na 15. studenog provaljeno je u trgovinu u Karlovcu, Jamadolska ulica, vlasništvo 41-godišnjeg Karlovčanina, a otuđena je šunka, manja količina cigareta i kave. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna. Noću sa 14. na 15. studenog provaljeno je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, gradska četvrt Grabrik, vlasništvo 27-godišnjeg Karlovčanina, a otuđena je manja količina novca. U razdoblju od 15. listopada do 15. studenog provaljeno je u pravoslavnu crkvu u mjestu Utinja, grad Karlovac, a otuđene su dvije pozlaćene posude i dva pozlaćena svijećnjaka. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Foto: ilustracija

Noću sa 14. na 15. studenog provaljeno je u trgovinu u Karlovcu, Jamadolska ulica, vlasništvo 41-godišnjeg Karlovčanina, a otuđena je šunka, manja količina cigareta i kave. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Noću sa 14. na 15. studenog provaljeno je u ugostiteljski objekt u Karlovcu, gradska četvrt Grabrik, vlasništvo 27-godišnjeg Karlovčanina, a otuđena je manja količina novca.

U razdoblju od 15. listopada do 15. studenog provaljeno je u pravoslavnu crkvu u mjestu Utinja, grad Karlovac, a otuđene su dvije pozlaćene posude i dva pozlaćena svijećnjaka. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.



Stranica