Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/auto_policija01.jpg

Tijekom noći s 9. na 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Pavleka Miškina provalio u caffe bar, te otuđio dva televizora, više šteka cigareta, mobitel i polog iz kase. Materijalna šteta je oko 17 tisuća kuna. U razdoblju od 15. listopada do 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Matka Laginje, provalio u skladište poduzeća iz Zagreba, te otuđio više kružnih vaga, radijatora i bakrenih žica iz razvodnih ormarića za struju. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. Noćas oko ponoći nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Kukuljevićevoj ulici, provalio u osobni automobil marke Renault karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te otuđio novac. U razdoblju od 7. do 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Sarajevskoj ulici provalio u osobni automobil marke Lada Niva, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo Karlovčanina starog 37 godina, te otuđio display autoradija, registracijsku pločicu i dokumente od vozila. Materijalna šteta je oko 600 kuna. 

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 9. na 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Pavleka Miškina provalio u caffe bar, te otuđio dva televizora, više šteka cigareta, mobitel i polog iz kase. Materijalna šteta je oko 17 tisuća kuna.

U razdoblju od 15. listopada do 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Matka Laginje, provalio u skladište poduzeća iz Zagreba, te otuđio više kružnih vaga, radijatora i bakrenih žica iz razvodnih ormarića za struju. Materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.

Noćas oko ponoći nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Kukuljevićevoj ulici, provalio u osobni automobil marke Renault karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te otuđio novac.

U razdoblju od 7. do 10. studenog nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Sarajevskoj ulici provalio u osobni automobil marke Lada Niva, karlovačkih registracijskih oznaka, vlasništvo Karlovčanina starog 37 godina, te otuđio display autoradija, registracijsku pločicu i dokumente od vozila. Materijalna šteta je oko 600 kuna. 



Stranica