Teške krađe

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac03.jpg

U razdoblju od 15. do 18. listopada nepoznati počinitelj provalio je u aparat za kavu vlasništvo trgovačkog obrta iz Karlovca, a koji se nalazi u Općoj bolnici Karlovac, te je otuđio novac. Također, u istom razdoblju nepoznati počinitelj provalio je u metalne kontejnere vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a koji se nalaze u Ogulinu, u naselju Pešćenica, te otuđio klima uređaj, PVC cijevi i kabel za zavarivanje. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna. Noću sa 17. na 18. listopada u Ogulinu, na Novoj cesti, nepoznati počinitelj provalio je skladišne prostorije poduzeća iz Ogulina, te otuđio bakrene i mesingane cijevi, alat, metalni sef, novac, radijatorske članke i drugo. Materijalna šteta je oko 350 tisuća kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 30-godišnjaka iz Zagreba da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 18. listopada iz radnih strojeva s gradilišta u Karlovcu, u naselju Gaza, otuđio oko 100 litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 850 kuna. 

Foto: ilustracija

U razdoblju od 15. do 18. listopada nepoznati počinitelj provalio je u aparat za kavu vlasništvo trgovačkog obrta iz Karlovca, a koji se nalazi u Općoj bolnici Karlovac, te je otuđio novac.

Također, u istom razdoblju nepoznati počinitelj provalio je u metalne kontejnere vlasništvo poduzeća iz Zagreba, a koji se nalaze u Ogulinu, u naselju Pešćenica, te otuđio klima uređaj, PVC cijevi i kabel za zavarivanje. Materijalna šteta je oko 3 500 kuna.

Noću sa 17. na 18. listopada u Ogulinu, na Novoj cesti, nepoznati počinitelj provalio je skladišne prostorije poduzeća iz Ogulina, te otuđio bakrene i mesingane cijevi, alat, metalni sef, novac, radijatorske članke i drugo. Materijalna šteta je oko 350 tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 30-godišnjaka iz Zagreba da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. do 18. listopada iz radnih strojeva s gradilišta u Karlovcu, u naselju Gaza, otuđio oko 100 litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 850 kuna.
 



Stranica