Prometna nesreća s poginulim osobama

Slika PU_KA/MUP_slike/policajac01.jpg

Jučer, 10. listopada oko 1 sat u mjestu Otok na Dobri, općina Bosiljevo, osobni automobil marke Mercedes, varaždinskih registarskih oznaka, sletio je u akumulacijsko jezero Hidroelektrane Lešće. Nakon slijetanja, iz vozila su isplivale dvije osobe i to vozačica 43-godišnjakinja i putnik iz vozila 37-godišnjak, dok su dvije osobe 70-godišnjakinja i 25-godišnjak ostali u vozilu, te smrtno stradali na mjestu događaja. Svi učesnici ovog događaja su iz Mostara, BiH. Na mjestu događaja od strane djelatnika Policijske uprave karlovačke izvršen je očevid, nad tijelima preminulih bit će izvršena obdukcija, a u cilju utvrđivanja okolnosti i uzroka ovog događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje.

Foto: ilustracija

Jučer, 10. listopada oko 1 sat u mjestu Otok na Dobri, općina Bosiljevo, osobni automobil marke Mercedes, varaždinskih registarskih oznaka, sletio je u akumulacijsko jezero Hidroelektrane Lešće. Nakon slijetanja, iz vozila su isplivale dvije osobe i to vozačica 43-godišnjakinja i putnik iz vozila 37-godišnjak, dok su dvije osobe 70-godišnjakinja i 25-godišnjak ostali u vozilu, te smrtno stradali na mjestu događaja. Svi učesnici ovog događaja su iz Mostara, BiH.
Na mjestu događaja od strane djelatnika Policijske uprave karlovačke izvršen je očevid, nad tijelima preminulih bit će izvršena obdukcija, a u cilju utvrđivanja okolnosti i uzroka ovog događaja slijedi daljnje kriminalističko istraživanje. 
 



Stranica