Teške krađe

Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke Škoda, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 42-godišnjaka iz Karlovca. Iz istog su otuđene dvije bušilice, komplet ključeva, električni uređaj za mjerenje napona, aparat za gašenje požara i aluminijski kofer s kompletom električnog alata. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna. Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke KIA, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 30-godišnjakinje iz Karlovca. Iz istog je otuđen jedan parfem, kutija prve pomoći, prometna dozvola za navedeno vozilo i 400 kuna gotovine. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke Fiat, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 30-godišnjaka iz Karlovca. Iz istog je otuđena prometna dozvola i knjižica vozila. Materijalna šteta je oko 150 kuna. 

Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke Škoda, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 42-godišnjaka iz Karlovca. Iz istog su otuđene dvije bušilice, komplet ključeva, električni uređaj za mjerenje napona, aparat za gašenje požara i aluminijski kofer s kompletom električnog alata. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.

Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke KIA, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 30-godišnjakinje iz Karlovca. Iz istog je otuđen jedan parfem, kutija prve pomoći, prometna dozvola za navedeno vozilo i 400 kuna gotovine. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

Noću sa 6. na 7. listopada u Karlovcu, gradska četvrt Dubovac, provaljeno je u osobno vozilo marke Fiat, karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 30-godišnjaka iz Karlovca. Iz istog je otuđena prometna dozvola i knjižica vozila. Materijalna šteta je oko 150 kuna.
 



Stranica