Akcija Manje oružja – manje tragedija u Slunju

Slika PU_KA/mup_slike/oruzje04.jpg

Obavještavamo svekoliko građanstvo da će Policijska postaja Slunj u ponedjeljak, 20. rujna na području grada Slunja te općina Rakovica i Cetingrad provesti drugu ovogodišnju akciju Manje oružja - manje tragedija kojom se nastoji senzibilizirati javnost i potaknuti građane na dobrovoljnu predaju dozvoljenog i zabranjenog oružja. Akcija će se provoditi u vremenu od 8 do 18 sati kroz info-punktove i mobilne ekipe Policijske postaje Slunj koje će permanentno obilaziti područja kako bi građani na što lakši i sigurniji način mogli dragovoljno bez sankcija predati oružje. Za svakog tko se priključi akciji predviđen je prigodan poklon. Cilj akcije je povećanje opće sigurnosti na području grada Slunja i okolice sprječavajući na taj način tragedije i kažnjive radnje kojima je uzrok oružje i eksplozivna sredstva.

Foto: ilustracija

Obavještavamo svekoliko građanstvo da će Policijska postaja Slunj u ponedjeljak, 20. rujna na području grada Slunja te općina Rakovica i Cetingrad provesti drugu ovogodišnju akciju Manje oružja - manje tragedija kojom se nastoji senzibilizirati javnost i potaknuti građane na dobrovoljnu predaju dozvoljenog i zabranjenog oružja.
Akcija će se provoditi u vremenu od 8 do 18 sati kroz info-punktove i mobilne ekipe Policijske postaje Slunj koje će permanentno obilaziti područja kako bi građani na što lakši i sigurniji način mogli dragovoljno bez sankcija predati oružje. Za svakog tko se priključi akciji predviđen je prigodan poklon.
Cilj akcije je povećanje opće sigurnosti na području grada Slunja i okolice sprječavajući na taj način tragedije i kažnjive radnje kojima je uzrok oružje i eksplozivna sredstva.



Stranica