Krađe

Tijekom noći s 14. na 15. rujna, nepoznati počinitelj je s teretnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Žakanja, koji je bio parkiran u Karlovcu, u Medovićevoj ulici, otuđio dva prednja kotača. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna. Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 53 godine da mu je tijekom noći s 14. na 15. rujna, s parkirališta u Dugoj Resi u Jezefinskoj cesti, nepoznati počinitelj otuđio nezaključan bicikl marke Scott. Materijalna šteta je oko 800 kuna.

Tijekom noći s 14. na 15. rujna, nepoznati počinitelj je s teretnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo poduzeća iz Žakanja, koji je bio parkiran u Karlovcu, u Medovićevoj ulici, otuđio dva prednja kotača. Materijalna šteta je oko 2 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 53 godine da mu je tijekom noći s 14. na 15. rujna, s parkirališta u Dugoj Resi u Jezefinskoj cesti, nepoznati počinitelj otuđio nezaključan bicikl marke Scott. Materijalna šteta je oko 800 kuna.



Stranica