Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija04.jpg

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 13. na 14. rujna, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Gornja Trebinja provalio u skladište voća, vlasništvo Karlovčanina starosti 54 godina, te otuđio motornu pilu, cirkular, električnu brusilicu i drugo. Materijalna šteta je oko 12 tisuća kuna.

Tijekom noći s 13. na 14. rujna, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u mjestu Tušilović, provalio u vikend kuću, vlasništvo Karlovčanina starosti 70 godina, te otuđio više desetaka kilograma krumpira, paprike, luka i graha. Materijalna šteta je oko 800 kuna.

U razdoblju od 8. do 14. rujna, nepoznati počinitelj je provalio u nenastanjenu kuću u Slunju u Gornjem Kremenu, vlasništvo 70-godišnjaka, te otuđio više sanitarnih dijelova. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna.

U razdoblju od 11. do 13. rujna, nepoznati počinitelj je provalio u gospodarske zgrade, vlasništvo Karlovčanina starosti 57 godina, te otuđio akumulator, elektromotor od hladnjaka, kabel i daske. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Jučer je u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 47 godina da joj je nepoznati počinitelj u razdoblju od 20. kolovoza do 11. rujna iz njezine kuće u Karlovcu, gradska četvrt Švarča, otuđio više komada raznog zlatnog nakita. Materijalna šteta je oko 50 tisuća kuna.



Stranica