U PP Slunj i PP Vojnić provedena akcija "Poštujte naše znakove"

Slika PU_KA/pu_info/2010/pp_slunj_pp vojnic_postujte_nase_znakove/Slunj.jpg

Foto: PP Slunj i PP Vojnić

Akcija u Slunju

Jučer, 13. rujna u Slunju, u kino dvorani grada Slunja, prigodnim programom djelatnici Policijske uprave karlovačke prezentirali su akciju Poštujte naše znakove i na taj način obilježili početak nove školske godine.
Tom prilikom, Udruga Carpe Diem iz Karlovca s podgrupom Kreatori izveli su prigodnu predstavu pod nazivom Znakove naše poštujte, jedni druge pazite. U akciju se uključila i svoju podršku pružila Auto škola Bogović i Auto klub Karlovac.

Akcija u Vojniću

Navedena akcija je jučer provedena i u Vojniću, u Osnovnoj školi Vojnić, a obilježena je prigodnom predstavom u izvedbi g. Edija Perića, načelnika SavezaAkcija u Vojniću izviđača Hrvatske, za uzrast od prvog do četvrtog razreda, na temu kretanja i snalaženja u prirodi s osvrtom na osnovna pravila ponašanja u prometu.
Predstavi je bilo nazočno 120 učenika i djeca iz Dječjeg vrtića Vojnić. Cilj izvođenja predstave bio je da se kroz igru, na veseo, razigran i čarolijom protkan način, djeca nauče pravilno ponašati u prometu. Djeca su predstavu popratila s oduševljenjem.
Po završetku predstave, učenici prvog razreda, njih 29, obučeni u majice s logom Poštujte naše znakove, u pratnji svojih učiteljica i policijskih službenika Policijske postaje Vojnić, prošetali su se centrom Vojnića, kako bi vozačima skrenuli pozornost na sebe, odnosno na njihovo prvo učestvovanje u prometu te time vozače podsjetili na dodatan oprez u prometu.



Stranica