Teške krađe

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija03.jpg

Foto: ilustracija

U razdoblju od 10. do 13. rujna u Ulici Banija u Karlovcu nepoznati počinitelj je provalio u spremnik za gorivo teretnog automobila marke MAN, našičkih registarskih oznaka, vlasništvo autoprijevozničkog obrta iz Ferenčanaca, te je otuđio više stotina litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 1 600 kuna.

Tijekom noći s 12. na 13. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Donjem Pokupju, provalio u skladište trgovine mješovitom robom, te je otuđio veću količinu cigareta, suhomesnatih proizvoda, slatkiša, alkoholnog pića i drugo. Materijalna šteta je oko 20 tisuća kuna.

U razdoblju od 9. do 10. rujna nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u Ulici Andrije Štampara, provalio u teretni automobil marke Ford, karlovačkih registarskih oznaka, te otuđio više desetaka litara dizel goriva. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

Jučer tijekom kasnih večernjih sati nepoznati počinitelj je u Karlovcu u Vrazovoj ulici, provalio u drvarnicu te otuđio bicikl marke Wheeler, vlasništvo Karlovčanina starosti 26 godina. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

U razdoblju od 30. kolovoza do 12. rujna nepoznati počinitelj je provalio u nenastanjenu kuću u mjestu Lapat, općina Plaški, vlasništvo 52-godišnjakinje iz Plaškog, te otuđio zlatni nakit. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna.

Jučer tijekom dana nepoznati počinitelj je provalio u osobni automobil marke Opel Astra, krapinskih registarskih oznaka, vlasništvo 52-godišnjaka iz Budinščine, koji je bio parkiran na željezničkom kolodvoru u Ogulinu, te otuđio prijenosno računalo marke HP. Materijalna šteta je oko pet tisuća kuna.



Stranica