Teške krađe provaljivanjem

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija07.jpg

Tijekom noći s 5. na 6. rujna u Karlovcu, u Tušiloviću, nepoznati počinitelj provalio je u benzinske postaje, te otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je oko 17 600 kuna. U prostorijama Policijske postaje Karlovac jučer je zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 54 godine, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. do 23. lipnja izvršio provalu u skladište kazališta u Karlovcu, te otuđio razne dijelove scenografske opreme i kostima. Materijalna šteta je oko 17 tisuća kuna. U razdoblju od 4. do 6. rujna nepoznati počinitelj je u Ogulinu, Jasenak, provalio u benzinsku postaju, te otuđio više akumulatora, nekoliko kanistara motornog ulja i cigareta. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.

Foto: ilustracija

Tijekom noći s 5. na 6. rujna u Karlovcu, u Tušiloviću, nepoznati počinitelj provalio je u benzinske postaje, te otuđio veću količinu cigareta. Materijalna šteta je oko 17 600 kuna.

U prostorijama Policijske postaje Karlovac jučer je zaprimljena prijava Karlovčanke starosti 54 godine, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 18. do 23. lipnja izvršio provalu u skladište kazališta u Karlovcu, te otuđio razne dijelove scenografske opreme i kostima. Materijalna šteta je oko 17 tisuća kuna.

U razdoblju od 4. do 6. rujna nepoznati počinitelj je u Ogulinu, Jasenak, provalio u benzinsku postaju, te otuđio više akumulatora, nekoliko kanistara motornog ulja i cigareta. Materijalna šteta je oko deset tisuća kuna.



Stranica