U Ogulinu akcija "Manje oružja-manje tragedija"

Slika PU_KA/mup_slike/oruzje03.jpg

Obavještavamo svekoliko građanstvo da će Policijska uprava karlovačka u srijedu, 8. rujna u vremenu od 10 do 12 sati u Ogulinu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića 1, ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta, provesti akciju "Manje oružja - manje tragedija" kojom se nastoji senzibilizirati javnost i potaknuti građane na dobrovoljnu predaju dozvoljenog i zabranjenog oružja, a sa ciljem povećanja opće sigurnosti na području grada Ogulina i okolice sprječavajući na taj način tragedije i kažnjive radnje kojima je uzrok oružje i eksplozivna sredstva. U ovoj akciji Policijskoj upravi karlovačkoj podršku će dati Grad Ogulin i udruge proizašle iz Domovinskog rata s područja grada Ogulina, a svojim izvedbama programa i predstavljanjem - Crveni križ Ogulin, HGSS Ogulin, Društvo naša djeca, Pjevačko društvo Klinci Ogulinci, Gimnastički klub Ogulin, Teakwondo klub Ogulin, Sportsko društvo Frankopanski strjeličari, Pučko otvoreno učilište Ogulin i Turistička zajednica grada Ogulina.

Foto: ilustracija

Obavještavamo svekoliko građanstvo da će Policijska uprava karlovačka u srijedu, 8. rujna u vremenu od 10 do 12 sati u Ogulinu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića 1, ispred zgrade Pučkog otvorenog učilišta, provesti akciju Manje oružja - manje tragedija kojom se nastoji senzibilizirati javnost i potaknuti građane na dobrovoljnu predaju dozvoljenog i zabranjenog oružja, a sa ciljem povećanja opće sigurnosti na području grada Ogulina i okolice sprječavajući na taj način tragedije i kažnjive radnje kojima je uzrok oružje i eksplozivna sredstva.
U ovoj akciji Policijskoj upravi karlovačkoj podršku će dati Grad Ogulin i udruge proizašle iz Domovinskog rata s područja grada Ogulina, a svojim izvedbama programa i predstavljanjem - Crveni križ Ogulin, HGSS Ogulin, Društvo naša djeca, Pjevačko društvo Klinci Ogulinci, Gimnastički klub Ogulin, Teakwondo klub Ogulin, Sportsko društvo Frankopanski strjeličari, Pučko otvoreno učilište Ogulin  i Turistička zajednica grada Ogulina.



Stranica