Teške krađe

Noću s 3. na 4. rujna izvršena je provala u krugu poduzeća u Karlovcu, Selce, gdje je s teretnog automobila marke Mercedes, karlovačkih registarskih oznaka, skinut i otuđen prednji branik s prednjim dva svjetla. Materijalna šteta je osam tisuća kuna. U razdoblju od 20. kolovoza do 4. rujna provaljeno je u vikend kuću u naselju Udbinja vlasništvo 40-godišnjaka iz Karlovca, odakle je otuđena roto kosilica i razni ručni alat. Materijalna šteta je 1 500 kuna. U razdoblju od 21. kolovoza do 4. rujna izvršena je provala u nenastanjenu kuću u Plaškom, vlasništvo 44-godišnjakinje iz Zagreba, odakle je otuđena motorna pila, električna brusilica i dvije metalne kutije s raznim alatom. Materijalna šteta je pet tisuća kuna.

Noću s 3. na 4. rujna izvršena je provala u krugu poduzeća u Karlovcu, Selce, gdje je s teretnog automobila marke Mercedes, karlovačkih registarskih oznaka, skinut i otuđen prednji branik s prednjim dva svjetla. Materijalna šteta je osam tisuća kuna.

U razdoblju od 20. kolovoza do 4. rujna provaljeno je u vikend kuću u naselju Udbinja vlasništvo 40-godišnjaka iz Karlovca, odakle je otuđena roto kosilica i razni ručni alat. Materijalna šteta je 1 500 kuna.

U razdoblju od 21. kolovoza do 4. rujna izvršena je provala u nenastanjenu kuću u Plaškom, vlasništvo 44-godišnjakinje iz Zagreba, odakle je otuđena motorna pila, električna brusilica i dvije metalne kutije s raznim alatom. Materijalna šteta je pet tisuća kuna.



Stranica