Ministar i glavni ravnatelj na radnom kolegiju u PU karlovačkoj

Slika PU_KA/pu_info/2010/ministar_i_glavni_ravnatelj_u_pu_karlovackoj/Radni_kolegij.jpg

Foto: PU karlovačka

Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko i glavni ravnatelj policije Oliver Grbić jučer su u prostorijama Policijske uprave karlovačke održali radni kolegij.
Na kolegiju su uz zamjenika glavnog ravnatelja policije Dražena Viteza, tajnika Kabineta ministra unutarnjih poslova Dubravka Novaka, savjetnika ministra unutarnjih poslova Samira Ćustića, načelnika Odjela za odnose s javnošću Krunoslava Boroveca, načelnika Policijske uprave karlovačke Josipa Ćelića i njegovog zamjenika Ivice Porubića, bili nazočni rukovoditelji svih ustrojstvenih jedinica Policijske uprave karlovačke.
Tema sastanka je bila aktualno stanje u policiji i date su daljnje smjernice u  radu s naglaskom da se dolaskom načelnika Josipa Ćelića u Policijsku upravu karlovačku osjeća jedan kvalitativan iskorak karlovačke policije.
Ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko je u svom obraćanju naglasio važnost profesionalizma u radu policije i važnost uloge srednjeg menadžmenta u policijskim postajama u cilju pravovremenog prepoznavanja stvarnog i pravog problema. Od svih rukovoditelja Policijske uprave karlovačke očekuje da u ovom nimalo lakom poslu bodre i hrabre svoje policijske službenike da svoj posao obavljaju sukladno zakonskim propisima Republike Hrvatske bez straha od politiziranja jer jedan od glavnih ciljeva ovog ministarstva je depolitizacija policije.



Stranica