Razriješena kaznena djela zlouporabe opojnih droga, krađe i oštećenje tuđe stvari

Slika PU_KA/mup_slike/auto_policija01.jpg

Foto: ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 47-godišnjak iz Zagreba na području Tounja, u blizini kuće u kojoj boravi uzgajao biljke opojne droge cannabis marihuane, te je kod njega pronađeno ukupno 988 grama opojne droge cannabis marihuane. Protiv počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Ogulinu proslijeđena je kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 21-godišnjak iz Karlovca, 12. lipnja ove godine, u Karlovcu, naselju Švarča, otuđio novčanik s novcem i dokumentima, te mobitel vlasništvo 58-godišnjaka iz Generalskog Stola. Materijalna šteta je 1 600 kuna. Protiv počinitelja je Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu proslijeđena kaznena prijava.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Dugorešanin starosti 19 godina jučer tijekom ranih jutarnjih sati u mjestu Belavići, grad Duga Resa, na zgradi željezničke postaje razbio stakla i prozorske okvire. Materijalna šteta je 15 tisuća kuna. Protiv počinitelja će Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Karlovcu biti proslijeđena kaznena prijava.



Stranica