Krađe

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac, zaprimljena prijava 51-godišnje Karlovčanke, da joj je nepoznati počinitelj, 25. kolovoza ispred trgovačkog centra u Karlovcu, u četvrti Banija, otuđio bicikl. Materijalna šteta je oko 1 200 kuna. Dana s 25. na 26. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u ulici Bartola Kašića, s parkiranog osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjeg Karlovčanina, otuđio maglenke. Materijalna šteta je oko 1 300 kuna. Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin, zaprimljena prijava 25-godišnjakinje iz Josipdola, da joj je nepoznati počinitelj 25. kolovoza u Ogulinu, na Trgu dr. Franje Tuđmana otuđio mobilni uređaj. Materijalna šteta je oko 1 500 kuna. Dana s 25. na 26. kolovoza, nepoznati počinitelj je u mjestu Vojišnica, općina Vojnić, otuđio električni pastir, vlasništvo 32-godišnjaka iz Vojnića. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Karlovac, zaprimljena prijava 51-godišnje Karlovčanke, da joj je nepoznati počinitelj, 25. kolovoza ispred trgovačkog centra u Karlovcu, u četvrti Banija, otuđio bicikl. Materijalna šteta je oko 1200 kuna.

Dana s 25. na 26. kolovoza, nepoznati počinitelj je u Karlovcu, u ulici Bartola Kašića, s parkiranog osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka, vlasništvo 36-godišnjeg Karlovčanina, otuđio maglenke. Materijalna šteta je oko 1300 kuna.    

Jučer je u prostorijama Policijske postaje Ogulin, zaprimljena prijava 25-godišnjakinje iz Josipdola, da joj je nepoznati počinitelj 25. kolovoza u Ogulinu, na Trgu dr. Franje Tuđmana otuđio mobilni uređaj. Materijalna šteta je oko 1500 kuna.
 
Dana s 25. na 26. kolovoza, nepoznati počinitelj je u mjestu Vojišnica, općina Vojnić, otuđio električni pastir, vlasništvo 32-godišnjaka iz Vojnića. Materijalna šteta je oko 1000 kuna.


Stranica