Teške krađe

U razdoblju od 6. lipnja do 12. kolovoza nepoznati počinitelj iz kruga tvornice u Dugoj Resi, u ulici Jozefa Jeruzalema, otuđio je elektromotore, transformatore, električne kablove i ventilator. Materijalna šteta je oko 98 tisuća kuna. Jučer je u prostorijama policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 27-godišnjeg Karlovčanina da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 23. na 24. kolovoza, otuđio zaključani bicikl koji se nalazio na Željezničkom kolodvoru u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 500 kuna.

U razdoblju od 6. lipnja do 12. kolovoza nepoznati počinitelj iz kruga tvornice u Dugoj Resi, u ulici Jozefa Jeruzalema, otuđio je elektromotore, transformatore, električne kablove i ventilator. Materijalna šteta je oko 98 tisuća kuna.

Jučer je u prostorijama policijske postaje Karlovac zaprimljena prijava 27-godišnjeg Karlovčanina da mu je nepoznati počinitelj tijekom noći s 23. na 24. kolovoza, otuđio zaključani bicikl koji se nalazio na Željezničkom kolodvoru u Karlovcu. Materijalna šteta je oko 500 kuna.



Stranica