Krađe

Jučer je u prostorijama policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 56 godina, da mu je nepoznati počinitelj iz dvorišta u mjestu Gradište, općina Generalski Stol, otuđio motornu pilu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. Tijekom noći, nepoznati počinitelj iz hodnika stambene zgrade u Karlovcu, u Ulici kralja Petra Krešimira IV, otuđio je zaključan bicikl vlasništvo 38-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna. Jučer je u policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 47-godišnjakinje iz Slunja, da joj je nepoznati počinitelj, tijekom dana 21. kolovoza, iz nezaključanog podruma obiteljske kuće u Slunju, u Ulici Vjekoslava Karasa, otuđio bicikl. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna. U prostorijama policijske postaje Duga Resa jučer je zaprimljena prijava 50-godišnjakinje iz Slavonskog Broda, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 14. kolovoza, iz šume, njezino vlasništvo, u mjestu Cerovac Barilovački, općina Barilovići, otuđio ogrjevno drvo hrasta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.

Jučer je u prostorijama policijske postaje Duga Resa zaprimljena prijava Dugorešanina starosti 56 godina, da mu je nepoznati počinitelj iz dvorišta u mjestu Gradište, općina Generalski Stol, otuđio motornu pilu. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

Tijekom noći, nepoznati počinitelj iz hodnika stambene zgrade u Karlovcu, u Ulici kralja Petra Krešimira IV, otuđio je zaključan bicikl vlasništvo 38-godišnjaka iz Karlovca. Materijalna šteta je oko tri tisuće kuna.

 

Jučer je u policijskoj postaji Slunj zaprimljena prijava 47-godišnjakinje iz Slunja, da joj je nepoznati počinitelj, tijekom dana 21. kolovoza, iz nezaključanog podruma obiteljske kuće u Slunju, u Ulici Vjekoslava Karasa, otuđio bicikl. Materijalna šteta je oko dvije tisuće kuna.

U prostorijama policijske postaje Duga Resa jučer je zaprimljena prijava 50-godišnjakinje iz Slavonskog Broda, da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 1. do 14. kolovoza, iz šume, njezino vlasništvo, u mjestu Cerovac Barilovački, općina Barilovići, otuđio ogrjevno drvo hrasta. Materijalna šteta je oko tisuću kuna.


Stranica